Mehmet Kemal Karabatak Ortaokulu

Telefon : 04245512021
WEB https://mehmetkemalkarabatakoo.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. SALİH EFENDI CAD. YUSUF KARABATAK ORTAOKULU NO: 21 İÇ KAPI NO: 2 AĞIN / ELAZIĞ
VİZYON : • Atatürkçü düşünceye sahip, • Bilimsel, sosyal, toplumun ve insanlığın değerlerine inanan, • Kültürüne bağlı ve teknolojik yeniliklere açık, • İnsan haklarına saygılı, • Çevresine ve ülke sorunlarına duyarlı, • Üretken, ve • Atatürk İlköğretim Okullu olmaktan onur duyan nesiller yetiştirmektir
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak, öğrencilerimizin; · İlgi, yetenek ve başarılarına göre öğrencilerimize en uygun eğitimi verme . Başarıyı hedef alan öğrenci merkezli eğitim anlayışı.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında TEOG il birincisi olmuştur. 2018-2019 eğitim öğretim yılında LYS il ikincisi olmuştur.

Öğretim Şekli :Tam Gün - Taşımalı
Saatler : 8:30- 15:00
Isınma : Kalorifer
Servis : Ağın´dan Elazığ´a her sabah saat 7:00´de ilçe minibüsü vardır. Elazığ´dan Ağın´a her gün 16:30´da ilçe minibüsü vardır.
Ulaşım : Genellikle şahsi araçlarla ulaşım yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 2 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. İl merkezine ise 77 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 4006 Tübitak Bilim Fuarı-2018 4006 Tübitak Bilim Fuarı-2019
Proje Çalışmaları : Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması-2018 ÇOGEP "Duyarlı Çocuklarla Güvenli Gelecek Projesi"
Diğer Hususlar : Beyaz Bayrak Beslenme Dostu